fbpx

Projekt

Karlatornet

Karlatornet är ett magiskt höghus som växer sig uppåt i en hastig fart i Göteborg och kommer bli Sveriges högsta och spektakulära när det står klart.
Vi på Sanova är glada att meddela att vi är leverantörer genom Bravida av badrumsinredning till Karlatornets.

Skidmore, Owings & Merrill (SOM), som ritat Karlatornet ligger bakom några av världens högsta och mest spektakulära byggnader, t ex Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Den internationellt kända arkitektbyrån har vunnit fler utmärkelser än någon annan. 2014 vann de tillsammans med den danska arkitektbyrån Entasis tävlingen om vem som skulle få rita Karlatornet.

Norra Tornen

Norra Tornen är tvillingtornen i nordvästra delen av Vasastaden i Stockholm. De är 104 respektive 120 meter höga och rymmer hela 330 lägenheter.
Vi på Sanova har levererat handdukstorken Bolton till alla lägenheterna. 

Niehku Mountain Villa

Där fjällvärlden möter Högsta komfort. Niehku Mountain Villa är en unik plats som kombinerar fantastiska naturupplevelser med högsta komfort vad gäller boende, samvaro och gastronomi. Med 14 exklusiva dubbelrum, restaurang, bar, vardagsrum och relaxavdelning med bastu och massage, är detta en påkostad och kompromisslös byggnad där stämningen samtidigt är personlig, familjär och avslappnad. Namnet Niehku är nordsamiskans ord för dröm. Inredningsdesignen har skapats av den internationellt prisbelönta designbyrån Stylt.

Levererade produkter: Astro Enna Wall

Astros sortiment >>
Niehku Mountain Villa >>

Bank Hotel

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda. Nu är byggnaden kärleksfullt renoverad och inrymmer idag ett levande, intimt boutiquehotell och en välkomnande mötesplats.

Levererade produkter: Sanova handdukstork Parma i oil rubbed bronze

Sanova handdukstorkar >>
Bank Hotel >>

Santa Cruz II

Arkitekt: Figura Arkitekter
Ljusdesign: Taras Ljusdesign – John Hallgren

Det toppmoderna kryssningsfartyget Santa Cruz II utgår från Ecuador och tar sina gäster vidare till sevärdigheter i avlägsna områden. Till de 50 svenskdesignade hytterna på det 70 meter långa 5-däcksfartyget har vi levererat såväl vägglampor som spegelbelysning.

Levererade produkter:
Astro Lighting: Vägglampor Azumi Classic LED och Napoli LED. Spegelbelysning Avola.

Astros sortiment >>
Santa Cruz II >>

The Nest, Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic är ett nyöppnat signaturhotell för urbana upptäckare. Beläget mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast.På taket med magnifik utsikt ligger hotellets wellnessavdelning, The Nest.

The Nest>>

Sturebadet

Arkitekt: Per Öberg Arkitekter

En stor del av lokalerna i anrika Sturebadet är K-märkta och vid renoveringar tas det därför extra hänsyn vid val av material för att behålla Sturebadets äkthet och unika interiör.
Till renoveringen av Sturebadets kurrum tog vi därför fram specialdeisgnade, handgjorda handdukstorkar i mässing från engelska Brian Parry.

Levererade produkter:
Sanova: Kundanpassad handdukstork i mässing. Tillverkad av Brian Parry.

Brian Parry sortiment >>
Sturebadet >>

Yasuragi

Arkitekter: Yoji Kasajima & White Arkitekter

Yasuragi är ett japaninspirerat hotell med 191 hotellrum. Den enkla estetiken inbjuder till ett inre lugn. Alla rum har utsikt över Höggarnsfjärden och
Stockholms inlopp. Till Yasuragi levererade vi Astro Lightings interiörbelysning i ytbehandlingen brons.

Levererade produkter:
Astro Lighting: Vägglamporna Enna single och Ascoli Single samt taklampan Ascoli Four Bar.

Astros sortiment >>
Yasuragi Spa >>